Van de de Verbindingskabel van Honeywell 51195479-400 I/O Vastgestelde Originele Nieuwe Voorwaarde voor Dossiers Omwenteling C

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Honeywell
Modelnummer: 51195479-400
Min. bestelaantal: PCs 1
Prijs: USD
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: T/T
Voorwaarde: Originele Nieuw Garantie: 12 maanden
Het verschepen termijn: DHL/TNT/UPS/FEDEX enz.
Hoog licht:

vezel optische kabel

,

mc pdoy22

De Kabelbouw van FO zijn Er over het algemeen twee types van de kabelbouw van FO zover als hoe de daadwerkelijke optische vezels in de kabel worden geplaatst: • Losse buis • Verwijst de vast voor als buffer opgetreden Losse buis naar een type van bouw waar er daadwerkelijke buizen binnen de kabel zijn die tot 12 bundels van vezel kan bevatten. Dit type van bouw werd oorspronkelijk ontwikkeld voor buiteninstallatiekabels en bevatte vaak gel in de buizen als water blokkerend apparaat om de bundels van vezel te beschermen. Dit type van kabel is meer intensieve arbeid - te eindigen omdat de buizen „moeten zijn uitgebroken“, die moet zeggen dat een apparaat moet worden beveiligd aan het eind van de buis dat ventilators uit de individuele vezel vastloopt en die verbinding beschermt. De bundels moeten ook in een strakke bufferbuis worden opgenomen om hen te beschermen en iets te verstrekken voor de hulp van de schakelaarspanning om vast te maken aan. Vast voor als buffer opgetreden typisch is de bouw vandaag van keus. In dit type van kabel, heeft elke bundel zijn eigen jasje dat over het in het productieproces wordt uitgedreven. Typisch zal een water absorberend materiaal in plaats van gel als water blokkerend mechanisme worden gebruikt. Wegens dit, is het veel gemakkelijker om de kabel voor beëindiging voor te bereiden. Bovendien wordt een centraal sterktelid vaak vervaardigd in de kabel. Dit kan of een glasvezel, een nylon, of een metaalbundel in het centrum van de kabel zijn. Het wordt geadviseerd om metaalsterkteleden te vermijden, omdat deze tot de kabel een elektroleider maken die behoorlijk moet worden aan de grond gezet.

 

Is de lucht Geblazen Vezela volledig afzonderlijke technologie lucht geblazen vezel (ABF). ABF scheidt de conventionele kabel van FO in zijn twee componenten, buitenjasje en de bundels van FO. De buitenjasjecomponent is eigenlijk een buis die een aantal kleinere buizen binnen het buitenjasje bevat. De de bundelcomponent van FO is eigenlijk een schuim behandelde bundel van de bundels van FO. De bundel van FO wordt letterlijk „geblazen“ langs de buizen door of onder druk gezette lucht of stikstof. Het voordeel aan deze technologie is de capaciteit om een minimumaantal bundels van FO te installeren en dan, op een later tijdstip, extra bundels te blazen in onbezette buizen voor of grotere capaciteit of een verschillend type van vezel. De kosten van deze technologie aanvankelijk zijn vergelijkbaar met conventionele vezel; nochtans, voegt toe, beweegt zich, en de veranderingen zijn rendabeler verstrekkend de aanvankelijke buislay-out correct werden gedaan. Honeywell heeft succes met deze technologie in het chemische product, de raffinage, en de papierindustrieën gehad en klanten kunnen helpen bepalen als dit systeem voor hun bijzondere plaatsen aangewezen is.

 


 

Co. van de Ironmantechnologie, Ltd

 

Ongeveer ons:

Wij specialiseren ons in automatiseringsdelen en industriële controles, PLCS, DCS, Module/Raad, Voeding, Controlemechanisme, enz. Wij handhaven een inventaris van nieuwe en verouderde delen die op alle gebied van de productie en de industriesectoren worden gebruikt.

 


Gekenmerkt Merk:
● HONEYWELL ● AB ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

NOTIFIER ● ●MTL ● GE van ● ROSEMOUNT● ABB ●And veel meer!


HONEYWELL 51195479-400 VASTGESTELDE (VERBINDINGEN VOOR DOSSIERS) OMWENTELING C I/O VAN DE VERBINDINGSkabel

 

Levertijd: 3-5 dagen

Nieuw met één jaargarantie

 

 

 

 

Wij hebben goede prijs op ab-PLC, Omron-PLC en Honeywell C200, C300, modelaantal zulke als TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 en sommige FC-reeksgoederen,
Als u ander onderzoek hebt, pls voel vrij om me te laten het weten.
 
 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539