VAN DE HET SYSTEEMvoeding VAN HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 DE NIEUWE EENHEID FCPSUUNI2450U

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Honeywell
Modelnummer: Fc-psu-UNI2450U
Min. bestelaantal: PCs 1
Prijs: USD
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: T/T
Voorwaarde: originele nieuw Garantie: 12 maanden
Het verschepen termijn: DHL/TNT/UPS/FEDEX enz.
Hoog licht:

tc iah161

,

mc paih03

Co. van de Ironmantechnologie, Ltd

 

Ongeveer ons:

Wij specialiseren ons in automatiseringsdelen en industriële controles, PLCS, DCS, Module/Raad, Voeding, Controlemechanisme, enz. Wij handhaven een inventaris van nieuwe en verouderde die delen op alle gebied van de productie en de industriesectoren worden gebruikt.


Gekenmerkt Merk:
●HONEYWELL ● AB ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

●NOTIFIER ● ●MTL ● GE VAN ROSEMOUNT● ABB   ●And veel meer!


VAN DE HET SYSTEEMvoeding VAN HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 DE NIEUWE EENHEID FCPSUUNI2450U

Levertijd: 3-5 dagen

Nieuw met één jaargarantie

 

VAN DE HET SYSTEEMvoeding VAN HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 DE NIEUWE EENHEID FCPSUUNI2450U 0

VAN DE HET SYSTEEMvoeding VAN HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 DE NIEUWE EENHEID FCPSUUNI2450U 1

 

 

Inleiding

De Honeywell-Veiligheid Manager™ is een hoogst betrouwbaar, zeer integer veiligheidssysteem voor veiligheid-kritieke controletoepassingen. Als deel van Experion™ PKS van Honeywell, in PlantScape, of in zelfstandige toepassingen wordt geïntegreerd, vormt de Veiligheidsmanager de basis voor functionele die veiligheid, waarbij bescherming van personen, installatiemateriaal, en het milieu wordt geboden, met optimale beschikbaarheid wordt gecombineerd voor ononderbroken installatieverrichting die. De veiligheidsmanager is een gebruiker-programmeerbaar, modulair, met microprocessor veiligheidssysteem, dat kan een brede waaier van zeer integere procesbeheersing en veiligheid van instrumenten voorzien functies uitvoeren, die omvatten: • Zeer integere procesbeheersing, • Brander/boilerbeheersystemen, • Proces het beschermen en noodsituatiesluiting, • Turbine en compressor die beschermen, • Brand en gasopsporingssystemen, en • Pijpleiding controle.

 

Verbetert bedrijfsresultaten

De veiligheid Manager™ is de natuurlijke die evolutie van de stroom in platform van het de veiligheidssysteem van het gebruiks het Faalveilige Controlemechanisme (FSC®) wordt bewezen, dat globale goedkeuring meer dan 15 jaar heeft bereikt. Het bedt bewezen technologie met twee decennia van Honeywell-de deskundigheid van het procesveiligheidsbeheer inzake het integreren van de gegevens van de procesveiligheid, toepassingen, systeemdiagnostiek en kritieke controlestrategieën in. De veiligheidsmanager wordt ontworpen om bedrijfszaken te verbeteren voortvloeit door procesveiligheid fundamenteel te verbeteren en installatieactiva en mensen te beschermen. Door strakke integratie met Experion™ het Systeem van de Proceskennis (PKS), zijn de veiligheidssystemen verenigd in één enkele architectuur van het veiligheidssysteem, verzekerend een unieke kans om zowel veiligheid als beschikbaarheid van processen te verbeteren. Experion PKS verstrekt een ongekende connectiviteit door alle niveaus van proces en zakelijke bewerkingen en optimaliseert het werkprocessen, verbetert routineonderhoudsefficiency, verbetert veiligheidsbeheer, en bevrijdt personeel van handprocessen.

 

Voortgebouwd op QMR-technologie

Manager™ is gebaseerd op de unieke en gebied bewezen Viervoudige Modulaire Overtollige (QMR™) kenmerkende gebaseerde technologie met een 2oo4D-architectuur. QMR verbetert systeemflexibiliteit, verhoogt kenmerkende overseinenmogelijkheden en verbetert systeemfouttolerantie voor kritieke toepassingen. Het laat de behandeling van veelvoudige systeemfouten binnen Veiligheidsmanager toe, die aan de behoeften van kritieke controletoepassingen tegemoetkomen.


 

Wij hebben goede prijs op ab-PLC, Omron-PLC en Honeywell C200, C300, modelaantal zulke als TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 en sommige FC-reeksgoederen,
Als u ander onderzoek hebt, pls voel vrij om me te laten het weten.
 
 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539