Thuis ProductenHoneywell-PLC Module

Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos

Certificaat
China IRONMAN TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
„Waardeer uw vriendelijke hulp.“

—— Mej. Gloria

Ik ben online Chatten Nu

Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos

Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos
Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos

Grote Afbeelding :  Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Honeywell
Modelnummer: BC1000A0220U
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: PCs 1
Prijs: USD
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: T/T

Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos

beschrijving
Voorwaarde: Originele Nieuw Garantie: 12 maanden
Het verschepen termijn: DHL/TNT/UPS/FEDEX enz.
Hoog licht:

tc iah161

,

mc paih03

Co. van de Ironmantechnologie, Ltd

 

Ongeveer ons:

Wij specialiseren ons in automatiseringsdelen en industriële controles, PLCS, DCS, Module/Raad, Voeding, Controlemechanisme, enz. Wij handhaven een inventaris van nieuwe en verouderde die delen op alle gebied van de productie en de industriesectoren worden gebruikt.


Gekenmerkt Merk:
● HONEYWELL ● AB ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

NOTIFIER ● ●MTL ● GE van ● ROSEMOUNT● ABB ●And veel meer!


Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos

Levertijd: 3-5 dagen

Nieuw met één jaargarantie

 

Van het de Brandercontrolemechanisme van Honeywell BC1000A0220U Nieuwe de Controledoos 0

 

1. TOEPASSING

De BC1000A/B-reeks is een vlamschakelaar voor intermitterende verrichting om op aanwezigheid of afwezigheid van een vlam te wijzen en in commerciële of industriële branderinstallaties worden toegepast. BC1000A kan ook als primaire controle voor manueel in werking gestelde brandersystemen worden gebruikt gebruikend een begin/eindepost. Naast de vlam het ontdekken functies, verstrekt BC1000A/B een „Veilig Begin“ functie die controleert als een vlamsignaal wanneer het toepassen van macht op het apparaat aanwezig is. Als zo, houdt BC1000A/B zijn verrichting tot het vlamsignaal verdwijnt. BC1000A/B kan met een recifying vlamstaaf of alle niet -niet-selfcheck bestaand het type van Honeywell „worden gebruikt PowerTube“ UVsensoren (voor intermitterende slechts verrichting.

 

BC1000 (de modellen van Fr) zal ook met de waaier van ex-Satronic IRD810/1010 van infrarode sensoren werken. Merk op dat deze die combinatie Geen Ce voor gebruik op installaties wordt goedgekeurd is die onder GAD (de Richtlijn van Gastoestellen) vallen.

 

2. EIGENSCHAPPEN

 

1) Compact ontwerp. 2) Insteek bedradings subbasis voor directe paneel of DIN-SPOORsteun. 3) De eigenschap van (SSC) van de veilig-begincontrole verhindert verrichting wanneer er abnormale vlamvoorwaarde bij opstarten bestaat. 4) LEIDENE aanwijzing (Macht, Vlam, SSC) op de voorzijde die verrichtingsstatus (SSC achter het schutblad wordt verborgen) te tonen. 5) De schroefterminals op de voorzijde verstrekken ononderbroken 0~6VDC-de sterkte van het vlamsignaal controle.

 

VOORZICHTIGHEIDSinstallatie

Wanneer het Installeren van dit Product… 1) Lees zorgvuldig deze instructies. Het nalaten om hen te volgen kon het product beschadigen of een gevaarlijke voorwaarde veroorzaken. 2) Controleer de classificaties in de instructies worden gegeven en duidelijk op het product om het product ervoor te zorgen is geschikt voor de toepassing die. 3) De installateur moet zijn opgeleid, ervaren, de diensttechnicus van de vlambescherming. 4) Nadat de installatie wordt voltooid, controleer zoals voorzien de productverrichting in deze instructies.


 

Wij hebben goede prijs op ab-PLC, Omron-PLC en Honeywell C200, C300, modelaantal zulke als TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 en sommige FC-reeksgoederen,
Als u ander onderzoek hebt, pls voel vrij om me te laten het weten.
 
 

Contactgegevens
IRONMAN TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Sales Manager

Tel.: +8613510133539

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)