TBC2800A1000 Honeywell-PLC DHL van het Modulecontrolemechanisme Verzending Anticorresion

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Honeywell
Modelnummer: TBC2800A1000
Min. bestelaantal: PCs 1
Prijs: USD
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: T/T
Voorwaarde: Originele Nieuw Garantie: 12 maanden
Het verschepen termijn: DHL/TNT/UPS/FEDEX enz. Toepassing: Elektronisch Materiaal
Levensduur: Snak Naam: PLC
Hoog licht:

tc iah161

,

mc paih03

Co. van de Ironmantechnologie, Ltd

 

Ongeveer ons:

Wij specialiseren ons in automatiseringsdelen en industriële controles, PLCS, DCS, Module/Raad, Voeding, Controlemechanisme, enz. Wij handhaven een inventaris van nieuwe en verouderde die delen op alle gebied van de productie en de industriesectoren worden gebruikt.


Gekenmerkt Merk:
● HONEYWELL ● AB ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

NOTIFIER ● ●MTL ● GE van ● ROSEMOUNT● ABB ●And veel meer!


TBC2800A1000 nieuw in het Controlemechanismedhl van dooshoneywell verzending

Levertijd: 3-5 dagen

Nieuw met één jaargarantie

 

TBC2800A1000 Honeywell-PLC DHL van het Modulecontrolemechanisme Verzending Anticorresion 0

 

 

1. De TOEPASSING Honeywell DBC2000 is een geïntegreerd brandercontrolemechanisme met microprocessor voor de automatisch in brand gestoken gas, olie of combinatietoepassingen van de de machtsbrander van de brandstof industriële enige brander. Het DBC2000-systeem bestaat uit relais module en bedradingssubbase. Het standaardmodel van DBC2000 verstrekt de minimumvereisten om een industrieel brandersysteem, zoals het automatische brander rangschikken, vlamsupervisie, de aanwijzing van de systeemstatus, systeem of self-diagnostics en het oplossen van problemen te controleren. Het DBC2000 Verbeterde Model omvat een geïntegreerd Systeem van het Klepondoordringbaar maken, terwijl het Uiteindelijke model busmededeling bovenop dit omvat. DBC2000 is geprogrammeerd om een niveau van veiligheid, functionele vermogen en eigenschappen voorbij de capaciteit conventionele controles te verstrekken.

 

2. EIGENSCHAPPEN • Wendt een insteek opzettende methode aan • Gebruikt een microprocessor om prestaties te verbeteren • Status en foutenaanwijzing door indicator LEDs • Een kring van de het tariefomschakeling van het 4 draadvuren controleert een lucht vochtigere motor of ander hulpmateriaal tijdens opstarten van de brander. • Veilige begincontrole vóór en tijdens pre-zuivering • Dubbele vlamversterker voor UV, de staafsensor van IRL of van de vlam • Automatische kringloop eens per 24h van de ononderbroken hittevraag. • Frontale hefboomstop (Ø 3.5mm) om het vlamsignaal met een microampèremeter te lezen. • Een elektro subbasisslot (het terugstellen en veiligheids de grensterminals worden geruild) om te vermijden dat een Standaardmodel gebruikte die systemen voor een Verbeterd of Uiteindelijk model worden getelegrafeerd is. DBC2000 kan niet dan beginnen. • De veiligheidssluiting komt voor - defect van het brandercontrolemechanisme - het nalaten om de proefbrander of hoofdbrander - verlies van vlam tijdens looppasperiode aan te steken - het openen van de schakelaar van de luchtstroom tijdens pre-zuiverings, start, looppas en post-zuiveringsperiode - de opsporing van het vlamsignaal tijdens reserve of prepurge periode • Het geïntegreerde Systeem van het Klepondoordringbaar maken (Verbeterde en Uiteindelijke modellen slechts) • Verre busmededeling (Uiteindelijk model slechts)

 

Het terugstellenschakelaar wanneer DBC2000 in Uitsluitings condition* pers interne of verre het terugstellenknoop één keer is om DBC2000 terug te stellen en het alarm tegen te houden. De het terugstellenknoop moet voor een minimum van 3 seconden worden gehouden. Als de hittevraag nog aanwezig is, zal DBC2000 de beginopeenvolging normaal uitvoeren wanneer de foutenvoorwaarde is opgelost. Anders zal de uitsluiting herhalen. Als tijdens de uitsluitingsvoorwaarde DBC2000 deenergized en de macht daarna reapplied is, zal DBC2000 in slot (niet-vluchtig slot uit) uit blijven. Een verre schakelaar van de het terugstellendrukknop kan tussen terminals 15 en 19 (Standaardmodel) of tussen terminals 15 en 18 (Verbeterde en Uiteindelijke Modellen) worden aangesloten. De functionaliteit van het verre terugstellen is hetzelfde als de rode drukknop op de voorzijde van het apparaat, met één uitzondering; het verre terugstellen kan slechts 5 keer tijdens 15 minuten van verrichting voorkomen, terwijl de interne het terugstellenknoop onbeperkt is.


 

Wij hebben goede prijs op ab-PLC, Omron-PLC en Honeywell C200, C300, modelaantal zulke als TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 en sommige FC-reeksgoederen,
Als u ander onderzoek hebt, pls voel vrij om me te laten het weten.
 
 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539